Fruitzuur Peeling

Fruitzuurpeelings zijn peelings met een kleinere molecuul die dieper de huid binnen dringen en minder hersteltijd nodig hebben.

Het zijn ideale peelings voor oa het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het verzachten van pigmentvlekken.

Uiteraard leggen we alles graag aan u uit.

Met deze 3 verschillende peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. De pH-waarde van de peelings is 2,5 – 3,5.

Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C en is inzetbaar bij:

 • (Acne) littekens
 • Anti-aging
 • Hyperpigmentatie
 • Gevoelige huid
 • Onzuivere/vette huid
 • Grove poriën
 • Droge huid
 • Gekleurde huid

 

3 verschillende peelings:

15% Mandelic Peel
Deze peeling, gecombineerd met amandelzuur (15%), verbetert de structuur en werking van de huid. Met name geschikt voor een anti-aging behandeling en de gevoelige en donkere huid.

Mandelic & Salicylic Peel
Deze peeling is gecombineerd met 13% amandelzuur en 2% salicylzuur en met name geschikt om hyperpigmentatie te verminderen.

Cocktail Mandelic Peel -all skin
Deze peeling bevat 11,5% fruitzuren, een combinatie van amandelzuur en Alfa Hydroxy Acid. Het bevordert de structuur en de werking van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

€59,50 per behandeling van een uur

MICRODERMABRASIE EEN TOP BEHANDELING

Microdermabrasie  is één van de top behandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft,Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

MICRODERMABRASIE WAT IS DAT NU EIGENLIJK

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

WAT DOET MICRODERMABRASIE JOUW HUID

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

WAT KUN JE BEHANDELEN MET MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

 • Fijne rimpels
 • Onzuivere huiden
 • Huidveroudering
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Acne littekens (vlekjes)
 • Zonneschade
 • Rokershuid
 • Grove poriën
 • Grove huidstructuur
 • Futloze huid

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

HOE ZIET JOUW HUID ERUIT DIRECT NA DE BEHANDELING

Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

WAT NA EEN MICRODERMABRASIE BEHANDELING

Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor Uv-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcrème met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

WAT MAG NIET NA EEN MICRODERMABRASIE BEHANDELING

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken.

Prijs

va € 45,- voor de volledige behandeling

Tijdsduur

Ongeveer 60 minuten

Hoe gaan wij te werk?

Bekijk ons korte filmpje over hoe wij te werk gaan en wat je kan verwachten, hier onder vind je ook onze FAQ op het gebied van tanden bleken.

Hoe werkt het zetten van wimper extensions?

Met behulp van speciale lijm, welke uiteraard niet schadelijk is voor uw ogen, worden de wimpers aangebracht. De behandeling beschadigd niet uw eigen wimpers en uw eigen wimpers worden er ook niet anders van. wimperextensions worden aangebracht op en tussen uw eigen wimpers en daarom moeten er wel zichtbare wimpers van nature aanwezig zijn.

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd.
Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is.
De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.

Voordelen en kenmerken van wimper extensions.

Tot 2 maanden houdbaar, afhankelijk van de levensduur
van de natuurlijke wimpers.

Voelt zacht en flexibel aan

Geeft een zeer natuurlijke uitstraling

Behandelduur gemiddeld 1,5 uur, bij een volledige nieuwe set

Nabehandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Levensduur van de wimper extensions.

Na 3-6 weken worden uw eigen wimpers vervangen door nieuwe haartjes.
De extentions blijven daarom 3 tot 6 weken zitten.

Nazorg: Wat mag wel en wat mag niet na de behandeling.

Nazorg: Wat mag wel en niet na de behandeling
Het is belangrijk onderstaande informatie te lezen en de adviezen op te volgen,
dit is essentieel voor het behoud van uw wimperextensions.1. Laat de extensions de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden. Zodoende kan de lijm volledig uitharden en hechten.
2. Vermijd grote hoeveelheden extreme hitte, zoals stoomcabines of sauna’s.
3. Gebruik geen directie waterdruk op de wimpers in de douche.
4. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
5. Kam de wimpers dagelijks zachtjes door met de meegegeven mascara brush, en druk ze zodanig in model. U kunt hiervoor ook eventueel wat mascara op waterbasis op de tips van de wimpers aanbrengen.
6. Slaap niet “op” het gezicht.
7. Als u veel zwemt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
8. Niet in de ogen wrijven, niet aan de wimpers trekken.
9. Geen handmatige wimperkrullers gebruiken. Warmtekrullers mogen wel, maar deze alleen op de uiteinden van de wimpers aanzetten.
10. Vermijd op olie gebaseerde producten, inclusief op olie gebaseerde make-up in het ooggebied. Kijk ook op de ingrediënten van uw shampoo en andere zeep/cosmetica producten of deze olie vrij zijn. Vermijdt ook producten die ingrediënten bevatten met de benamingen: Glycol en Carbonate. Zoek op de etiketten, naar Propylene Glycol, Polethylene Glycol (PEG), en Propylene
Carbonate.
11. Gebruik alleen een mascara op waterbasis, GEEN/NOOIT waterproof mascara. (In principe heeft u geen mascara nodig.)
12. Ga ieder 2 tot 3 weken naar uw WimperStyliste om de Extensions te laten bijwerken.

Wimperpermanent behandeling

WIMPERPERMANENT/LVL is een handige manier om de wimpers te krullen.
Het is een korte en veilige behandeling.

Na een WIMPERPERMANENT/LVL behandeling is de. wimperkruller niet meer nodig.
Een ander voordeel, is dat de wimpers veel langer lijken door de krul.

Het resultaat van de WIMPERPERMANENT/LVL  blijft ongeveer 2  maanden zichtbaar. Het is ideaal voor elke vrouw en schoonheidsspecialist, je bespaart er veel tijd mee.
Het nemen van een WIMPERPERMANENT/LVL  is niet schadelijk voor de wimpers.

Kosten per behandeling €45,00

Wat kost de behandeling?

Het gemiddeld aantal extentions per oog, is afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimperhaartjes en kan varieren.
Ik plaatst zoveel mogelijk extentions.

Nieuwe set wimperextensions: € 75,00

Nazorg na 2 weken: € 26,50

Nazorg na 3 weken: € 36,50

Nazorg na 4 weken en langer: € 46,50

Wimperpermanent/LVL per behandeling: € 45,00

Verzorgende after care producten

1. Lashcare Volume Up Coating Mascara: deze mascara is speciaal vervaardigd voor het gebruik op wimperextensions. Het product bevat geen toegevoegde oliën en vetten, en is eventueel te verwijderen met warm water.

2. Lashcare Liquid Make-up Remover: de remover kunt u gebruiken om make-up rondom de ogen te verwijderen. zonder de wimperextensions aan te tasten.

3. Lashcare Coating Sealer: Uw Wimperextensions één maal daags behandelen met een laagje coatingsealer, beschermt tegen de invloeden van het gebruik van make-up, en voorkomt vroegtijdig uitdroging van de wimperextensions lijm.

4. Lashcare Proteín Make-up Remover Pads: handige kant en klare make-up remover pads, voor het vetvrij reinigen van uw ogen en gezicht