Permanente Make-Up

Interesse in Permanente Make-Up

PMU is de afkorting van Permanente Make-Up. Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Permanente make-up wordt aangebracht door met heel dunne naaldjes door middel van een PMU apparaat.

De permanente make-up behandeling omvat meestal 2 tot 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4- 6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Er zitten minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ongeveer 28 dagen. Bij wat oudere mensen duurt dit ongeveer 5 tot 6 weken. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening worden gehouden.

Meestal is het resultaat na de 2e behandeling goed en blijft het 1 tot 4 jaar aanwezig. Aan te raden is om elke 1-1,5 jaar een touch up behandeling te doen, zodat u jaren lang plezier heeft van uw permanent make-up, en dat de kleur niet vervaagt., door invloeden van bijv. de zon.

Er zijn een aantal contra-indicaties waar we rekening mee houden, maar dit bespreken we in het uitgebreide consult, alsmede uw wensen.

Zo worden ook de na instructies ook uitgebreid met u doorgenomen.

Al onze apparatuur, pigmenten en werkruimten zijn goedgekeurd door de GGD. Zo weet u zeker dat u werkt volgens de gestelde norm. Veilig werken en werken volgens de richtlijnen va de GGD draagt zorg voor een behandeling die veilig en hygiënisch is voor zowel uw klanten als voor u zelf.

Prijslijst Permanent Make-Up

Eyeliner boven                       €152,50

Eyeliner onder                        €122,50

Eyeliner boven & onder         €250,00

Wenkbrauwen                        €255,00

Touch up na 16 maanden      €100,00

(elke daaropvolgende maand €10 extra)

Prijzen zijn incl. informatief consult  & 1 nabehandeling na 4/6 weken

Prijs

Bekijk onze actuele prijzenlijst

Tijdsduur

Ongeveer 120 minuten

Hoe gaan wij te werk?

Bekijk ons korte filmpje over hoe wij te werk gaan en wat je kan verwachten, hier onder vind je ook onze FAQ op het gebied van tanden bleken.

Hoe werkt het zetten van wimper extensions?

Met behulp van speciale lijm, welke uiteraard niet schadelijk is voor uw ogen, worden de wimpers aangebracht. De behandeling beschadigd niet uw eigen wimpers en uw eigen wimpers worden er ook niet anders van. wimperextensions worden aangebracht op en tussen uw eigen wimpers en daarom moeten er wel zichtbare wimpers van nature aanwezig zijn.

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd.
Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is.
De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.

Voordelen en kenmerken van wimper extensions.

Tot 2 maanden houdbaar, afhankelijk van de levensduur
van de natuurlijke wimpers.

Voelt zacht en flexibel aan

Geeft een zeer natuurlijke uitstraling

Behandelduur gemiddeld 1,5 uur, bij een volledige nieuwe set

Nabehandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Levensduur van de wimper extensions.

Na 3-6 weken worden uw eigen wimpers vervangen door nieuwe haartjes.
De extentions blijven daarom 3 tot 6 weken zitten.

Nazorg: Wat mag wel en wat mag niet na de behandeling.

Nazorg: Wat mag wel en niet na de behandeling
Het is belangrijk onderstaande informatie te lezen en de adviezen op te volgen,
dit is essentieel voor het behoud van uw wimperextensions.1. Laat de extensions de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden. Zodoende kan de lijm volledig uitharden en hechten.
2. Vermijd grote hoeveelheden extreme hitte, zoals stoomcabines of sauna’s.
3. Gebruik geen directie waterdruk op de wimpers in de douche.
4. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
5. Kam de wimpers dagelijks zachtjes door met de meegegeven mascara brush, en druk ze zodanig in model. U kunt hiervoor ook eventueel wat mascara op waterbasis op de tips van de wimpers aanbrengen.
6. Slaap niet “op” het gezicht.
7. Als u veel zwemt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
8. Niet in de ogen wrijven, niet aan de wimpers trekken.
9. Geen handmatige wimperkrullers gebruiken. Warmtekrullers mogen wel, maar deze alleen op de uiteinden van de wimpers aanzetten.
10. Vermijd op olie gebaseerde producten, inclusief op olie gebaseerde make-up in het ooggebied. Kijk ook op de ingrediënten van uw shampoo en andere zeep/cosmetica producten of deze olie vrij zijn. Vermijdt ook producten die ingrediënten bevatten met de benamingen: Glycol en Carbonate. Zoek op de etiketten, naar Propylene Glycol, Polethylene Glycol (PEG), en Propylene
Carbonate.
11. Gebruik alleen een mascara op waterbasis, GEEN/NOOIT waterproof mascara. (In principe heeft u geen mascara nodig.)
12. Ga ieder 2 tot 3 weken naar uw WimperStyliste om de Extensions te laten bijwerken.

Wimperpermanent behandeling

WIMPERPERMANENT is een handige manier om de wimpers te krullen.
Het is een korte en veilige behandeling.

Na een WIMPERPERMANENT behandeling is de wimpertang niet meer nodig.
Een ander voordeel, is dat de wimpers veel langer lijken door de krul.

Het resultaat van de WIMPERPERMANENT blijft ongeveer 2 á 3 maanden zichtbaar. Het is ideaal voor elke vrouw en schoonheidsspecialist, je bespaart er veel tijd mee.
Het nemen van een WIMPERPERMANENT is niet schadelijk voor de wimpers.

Kosten per behandeling €19,95

Wat kost de behandeling?

Het gemiddeld aantal extentions per oog, is afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimperhaartjes en kan varieren.
Ik plaatst zoveel mogelijk extentions.

Nieuwe set wimperextensions: € 75,00

Nazorg na 2 weken: € 25,00

Nazorg na 3 weken: € 30,00

Nazorg na 4 weken en langer: € 40,00

Wimperpermanent per behandeling: € 19,95

De behandelingen worden standaard uitgevoerd met premium wimperharen in verschillende lengtes met een J-Curl. Deze Premium

wimperextensions geven een zeer natuurlijke look.
Ook voor de wat vollere en mascara aangezette look, de MINK wimperharen, in verschilende lengtes met een J-Curl. Deze MINK wimperextensions
geven een natuurlijkere, vollere mascara look.

Verzorgende after care producten

1. Lashcare Volume Up Coating Mascara: deze mascara is speciaal vervaardigd voor het gebruik op wimperextensions. Het product bevat geen toegevoegde oliën en vetten, en is eventueel te verwijderen met warm water.

2. Lashcare Liquid Make-up Remover: de remover kunt u gebruiken om make-up rondom de ogen te verwijderen. zonder de wimperextensions aan te tasten.

3. Lashcare Coating Sealer: Uw Wimperextensions één maal daags behandelen met een laagje coatingsealer, beschermt tegen de invloeden van het gebruik van make-up, en voorkomt vroegtijdig uitdroging van de wimperextensions lijm.

4. Lashcare Proteín Make-up Remover Pads: handige kant en klare make-up remover pads, voor het vetvrij reinigen van uw ogen en gezicht