Wimper Extentions

Wimper Extentions nemen?

Iedereen droomt ervan, langere en vollere wimpers

Lange wimpers maken je ogen niet alleen groter, ze geven je ook een sexy uitstraling. Helaas beschikt niet iedereen over zulke lange en volle wimpers.

En dat is nu allemaal mogelijk en zo eenvoudig. Bij de BeautifulWhite zet ik in één behandeling wimperextensions tussen en in uw eigen wimpers en verleng deze. Door de extentions krijgt u mooie volle wimpers.

U heeft de keuze uit diverse behandelingen, qua look, betreffende lengte, volume en style. Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. Dit varieert van basic tot glamour behandelingen.

Hieronder kunt u een keuze maken als u vragen heeft over de behandeling en of benieuwd bent naar nieuwe producten en nieuws. Ook kunt u hieronder onze video van een wimper extension behandeling zien.

Wij zetten one by one wimperextensions, 3D volume wimperextensions, Kim K wimperextensions, eye-liner look wimperextensions, en wetlook wimperextensions.

Een consult is altijd gratis.

Wij werken met het merk LasExtend

Prijs

Nieuwe set one by one wimperextensions: € 78,00

Tijdsduur

Ongeveer 75 minuten

Irriterend

wij werken met anti allergene lijm

Hoe gaan wij te werk?

Bekijk ons korte filmpje over hoe wij te werk gaan en wat je kan verwachten, hier onder vind je ook onze FAQ op het gebied van tanden bleken.

Hoe werkt het zetten van wimper extensions?

Met behulp van speciale lijm, welke uiteraard niet schadelijk is voor uw ogen, worden de wimpers aangebracht. De behandeling beschadigd niet uw eigen wimpers en uw eigen wimpers worden er ook niet anders van. wimperextensions worden aangebracht op en tussen uw eigen wimpers en daarom moeten er wel zichtbare wimpers van nature aanwezig zijn.

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd.
Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is.
De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.

Voordelen en kenmerken van wimper extensions.

Tot 2 maanden houdbaar, afhankelijk van de levensduur
van de natuurlijke wimpers.

Voelt zacht en flexibel aan

Geeft een zeer natuurlijke uitstraling

Behandelduur gemiddeld 1,5 uur, bij een volledige nieuwe set

Nabehandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Levensduur van de wimper extensions.

Na 3-6 weken worden uw eigen wimpers vervangen door nieuwe haartjes.
De extentions blijven daarom 3 tot 6 weken zitten.

De meeste cliënten komen elke 3 weken voor het opvullen van de wimperextensions voor een mooie volle blijvende look.

Nazorg: Wat mag wel en wat mag niet na de behandeling.

Nazorg: Wat mag wel en niet na de behandeling
Het is belangrijk onderstaande informatie te lezen en de adviezen op te volgen,
dit is essentieel voor het behoud van uw wimperextensions.1. Laat de extensions de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden. Zodoende kan de lijm volledig uitharden en hechten.
2. Vermijd grote hoeveelheden extreme hitte, zoals stoomcabines of sauna’s.
3. Gebruik geen directie waterdruk op de wimpers in de douche.
4. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
5. Kam de wimpers dagelijks zachtjes door met de meegegeven mascara brush, en druk ze zodanig in model. U kunt hiervoor ook eventueel wat mascara op waterbasis op de tips van de wimpers aanbrengen.
6. Slaap niet “op” het gezicht.
7. Als u veel zwemt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
8. Niet in de ogen wrijven, niet aan de wimpers trekken.
9. Geen handmatige wimperkrullers gebruiken. Warmtekrullers mogen wel, maar deze alleen op de uiteinden van de wimpers aanzetten.
10. Vermijd op olie gebaseerde producten, inclusief op olie gebaseerde make-up in het ooggebied. Kijk ook op de ingrediënten van uw shampoo en andere zeep/cosmetica producten of deze olie vrij zijn. Vermijdt ook producten die ingrediënten bevatten met de benamingen: Glycol en Carbonate. Zoek op de etiketten, naar Propylene Glycol, Polethylene Glycol (PEG), en Propylene
Carbonate.
11. Gebruik alleen een mascara op waterbasis, GEEN/NOOIT waterproof mascara. (In principe heeft u geen mascara nodig.)
12. Ga ieder 2 tot 3 weken naar uw WimperStyliste om de Extensions te laten bijwerken.

Wat kost de behandeling?

Het gemiddeld aantal extentions per oog, is afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimperhaartjes en kan varieren.
Ik plaatst zoveel mogelijk extentions.

Nieuwe set wimperextensions: € 78,00

Nazorg na 2 weken: € 27,00

Nazorg na 3 weken: € 37,00

Wimperpermanent/LVL per behandeling: € 45,00

De behandelingen worden standaard uitgevoerd met premium wimperharen in verschillende lengtes met een J-Curl/ C of D Curl.

Wij zetten one by one wimperextensions, 3D wimperextensions, Kim K lashes, Wet look lashes,  Eyeliner look lashes.

We gebruiken de wimperextensions van het met Lash Extend.

Heeft u weinig tot geen eigen wimpers? door bijv. chemo of alopecia ? ook daar is onze wimperstyliste in gespecialiseerd en gediplomeerd , vraag naar de mogelijkheden!

Verzorgende after care producten

1. Lashcare Volume Up Coating Mascara: deze mascara is speciaal vervaardigd voor het gebruik op wimperextensions. Het product bevat geen toegevoegde oliën en vetten, en is eventueel te verwijderen met warm water.

2. Lashcare Liquid Make-up Remover: de remover kunt u gebruiken om make-up rondom de ogen te verwijderen. zonder de wimperextensions aan te tasten.

3. Lashcare Coating Sealer: Uw Wimperextensions één maal daags behandelen met een laagje coatingsealer, beschermt tegen de invloeden van het gebruik van make-up, en voorkomt vroegtijdig uitdroging van de wimperextensions lijm.

4. Lashcare Proteín Make-up Remover Pads: handige kant en klare make-up remover pads, voor het vetvrij reinigen van uw ogen en gezicht