Zonnebanken

Alle dagen staan onze 2 turbo bruiners van Luxura voor u klaar.

Wij verkopen ook zonneproducten van Australian Gold & Devoted, en informeren u graag over de producten

U dient een ID bewijs of een rijbewijs mee te nemen zodat de medewerker bij twijfel over uw leeftijd kan controleren of u ouder bent dan 18 jaar. Dit is de minimale leeftijd die in Nederland wordt geadviseerd bij een bezoek aan de zonnebank.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Verantwoord Zonnen.

Als u voor de eerste keer onze zonnestudio bezoekt dan dient u samen met een medewerker van de zonnestudio uw huidtype te bepalen. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om u van een goed advies te voorzien.

Door middel van een muntautomaat activeer je de zonnebank. Als je geld in de muntautomaat hebt gedaan verschijnt het aantal minuten dat je gaat zonnen op de display. Je kunt dan de cabine in gaan en deze afsluiten. Je hebt 3 minuten om je om te kleden, de bank start dan vanzelf. Mocht je eerder klaar zijn met omkleden dat kun je de bank zelf starten door op de groene knop te drukken en dan start de bank na 2 seconden. De minimale zonnebanksessie is 10 minuten voor € 5,00 bij bank 1 en bank 2 €5 voor 10 min.

Persoonlijk Advies

Voor een persoonlijk advies bent u van harte welkom.

De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers, de bruiningstijd en het zonnecosmetica product adviseren die passen bij uw type huid en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebankbezoekers geven wij graag tips en advies.

In elke cabine liggen uv brilletjes, make-up doekjes en deodorant en handdoekjes voor u klaar. Na gebruik kunt u deze in de wasmand deponeren.

Ter bescherming van uw ogen tegen het UV-licht dient u tijdens het zonnen altijd een UV-brilletje te dragen. Als u lenzen draagt adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te doen (en ook een UV-brilletje te dragen).

Hygiëne

Ter bevordering van de hygiene staat er in elke cabine een flacon met desinfecteermiddel speciaal voor de zonnebank. Hiermee kunt u de zonnebank na gebruik reinigen. Onze zonnebanken worden daarnaast elke dag ontsmet met speciale ontsmettingsmiddel voor de zonnebank.

Bij zonnestudio BeautifulBrown bent u het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden. Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon,

Prijzenlijst

BANK 1 €5,00 per 10 minuten
BANK 2 €5,00 per 10 minuten